پاستا با سس بلونز

پاستا با سس بلونز

پاستا با سس بلونز یک دستور پخت غذای ایتالیایی خوشمزه مخصوص شهر بلونیای ایتالیا است. مهمترین بخش این پاستا تهیه سس آن است. برای تهیه این سس از گوشت چرخ کرده، پنیر پارمزان، ادویه ایتالیایی، سوسیس، رب گوجه، سیر و ساقه کرفس و هویج استفاده می شود. برای خوشمزه تر کردن این سس می توانید از قطعات گوجه خرد شده به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم در تهیه این پاستا حتما از پاستا ضخیم استفاده کنید چون پاستاهای نازک گوشت را به خوبی پاستاهای کلفت نگه نمی دارند.این غذا طعمی متفاوت و بینظیر دارد.
پاستا با سس بلونز یک غذای لذیذ است و می توانید آن را به عنوان شام یا ناهار سرو کنید. ماکارونی به دلیل داشتن مقدار زیادی کربوهیدرات انرژی لازم برای روز کاری را فراهم می کند.

نکات مهم در تهیه سس بلونز
بنابر سلیقه تان می توانید مواد استفاده شده در این سس را تغییر دهید. و از انواع سبزیجات و گوشت ها استفاده کنید. هر مدل که دوست داشتید خلاقیت به خرج دهید حتی می توانید از جگر سفید به جای گوشت چرخ کرده و سوسیس استفاده کنید.

زمانی که سرکه را داخل مواد ریختید کمی صبر کنید تا کاملا تبخیر شود سپس اقدام به هم زدن مواد سس کنید.

در مدت ۳۰ دقیقه ای که سس روی حرارت ملایم می پزد کمی مواد را هم بزنید. در این هنگام می توانید آب گوشت را به غذا اضافه کرده و به آن فرصت پختن بدهید.

نمک و فلفل غذا را چشمی تنظیم نکنید، بلکه کمی از آن بچشید تا متوجه شوید چقدر به ادویه و چاشنی نیاز دارند.
خامه را در ۵ دقیقه آخر پخت به سس بیفزایید. می توانید به جای خامه و سرکه از شیر و آرد استفاده کنید.

از انواع دیگر پاستا می توان به : لازانیا زیتی ، پاستا پنه با سس آرابیاتا ، ماکارونی و گراتن پاستا اشاره کرد.

مواد لازم

  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک خرد شده : ۱ عدد
  • هویج خرد شده : ۲ عدد
  • ساقه کرفس خرد شده : ۲ عدد
  • حبه سیر رنده شده : ۳ عدد
  • سوسیس ایتالیایی : ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه ایتالیایی : ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه : نصف پیمانه
  • پوره گوجه فرنگی : ۸۰۰ گرم
  • آب گوشت : ۵۰۰ میلی لیتر
  • برگ بو : ۲ عدد
  • پنیر پارمسان : ۱ پیمانه
  • خامه پرچرب : نصف پیمانه
  • پاستا پنه : ۵۰۰ گرم

مراحل پخت

  • مرحله ۱

    در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید.

  •  مرحله ۲

    پیاز، کرفس، هویج و سیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.

  •  مرحله ۳

    سیر را افزوده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.

  •  مرحله ۴

    گوشت چرخ کرده، سوسیس ایتالیایی، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید تا رنگ گوشت ها عوض شود.

  •  مرحله ۵

    رب گوجه فرنگی، ادویه ایتالیایی و سرکه را بیفزایید و هم بزنید.

  •  مرحله ۶

    حرارت را کم کنید تا آب مواد تبخیر شود.

  •  مرحله ۷

    در این فاصله پاستا پنه را پخته و آبکش کنید.

  •  مرحله ۸

    بقیه مواد به غیر از پارمسان و خامه را به مخلوط داخل تابه افزوده و هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.

  •  مرحله ۹

    اجازه دهید این مواد بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه جوش بخورند تا مزه تمامی آن ها به خورد یکدیگر بروند.

  •  مرحله ۱۰

    در آخر، پارمسان و خامه را به مخلوط بلونز سوسیس بیفزایید و با پاستای پخته شده مخلوط کرده و سرو کنید.

  • زمان مهیا کردن:۲۰دقیقه

  • زمان پخت:۴۵دقیقه

  • زمان آماده سازی:۱ساعت ۱۰دقیقه

  • مناسب برای:۸نفر

  • ملل:ایتالیا

دستور تکمیلی این غذا

  • گوجه فرنگی تازه عطر و بوی معرکه ای به این غذا می دهد.
  • از سس آویشن، رزماری و سیر پودر شده و روغن زیتون به عنوان چاشنی استفاده کنید.
  • برای سرو این غذا پاستای آبکش شده را درون ظرف سس بریزید و حسابی مخلوط کنید و با مقداری جعفری تازه و پنیر پارمزان رنده شده تزیین کنید.
  • این غذا نیاز به دم کردن ندارد.
  • پاستا را جداگانه کامل بپزید بیتر از حد معمول روی جلد آن تا پخته شود.
  • مواد را هم طبق دستور جداگانه بپزید و در آخر تمامی مواد را با پاستا مخلوط کرده و سرو کنید و یا سس تهیه شده را روی پاستا ریخته و سرو کنید.

مطالب مرتبط

فتوچینی با شیر و پنیر
فسیلی کربونارا

فسیلی کربونارا

مک اند چیز با سس گوشت

مک اند چیز با سس گوشت