پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
پاستا یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان و مردم جهان است. طعم این غذا بینظیر است.در این پست سعی کرده ایم دستور پخت یک نوع پاستا را آموزش دهیم. در پخت این پاستا از پنیر و سیر به صورت سوخاری استفاده شده است. همانطور که می دانید سیر به صورت خام دارای بوی نامطبوعی می باشد به همین دلیل در طبخ پاستا به صورت سوخاری از آن استفاده شده است. سیر یک ماده پرخاصیت می باشد که نمی توان از آن صرفه نظر کرد. اگر سیر را تفت دهید و یا به صورت سوخاری استفاده کنید بوی نامطبوع آن از بین می رود ولی بیشتر خاصیت خود را حفظ می کند. در نتیجه اگر می خواهید در غذاهای خود از سیر استفاده کنید و بوی نامطبوع سیر همراه آن نباشد می توانید از این روش استفاده کنید. استفاده کردن سیر به صورت سوخاری خیلی بهتر از مصرف نکردن آن است. پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری دارای طعمی عالی و خوشمزه است که با یکبار درست کردن و مصرف آن دوباره آن را درست می کنید. اگر شما نیز از خوردن پاستاهای تکراری خسته شده اید می توانید این پاستا را امتحان کنید و از طعم آن در کنار خانواده خود لذت ببرید. این غذا را می توانید به عنوان یک وعده کامل نهار و یا شام استفاده کنید. برای تهیه این غذا به یک سری مواد غذایی احتیاج دارید که تهیه تمام آن ها راحت و در دسترس می باشد. شاید در نگاه اول تعداد مواد اولیه آن زیاد باشد ولی همین امر باعث ایجاد طعمی جدید در پاستا شده است، به طور کلی برای انواع سس ها به مواد اضافه دیگری نیز احتیاج دارید برای همین تعدا مواد اولیه این پاستا زیاد شده است. مک اند چیز با سس گوشت، پاستا با سس بلونز، لازانیا زیتی و اسپاگتی سوسیس از انواع پاستا می باشد.
مواد لازم
مواد لازم برای خرده نان های رویه :
- کره : ۴ قاشق غذاخوری
- خرده نان : ۲ فنجان
- ساقه پیازچه خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پاستا و سس :
- سیر : ۱ بوته
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- پاستا : ۴۵۰ گرم
- کره : ۸ قاشق غذاخوری
- آرد : ۶ قاشق غذاخوری
- شیر : ۵ فنجان
- پنیر چدار رنده شده : یک و نیم فنجان
- پنیر پارمسان رنده شده : نصف فنجان
- پودر خردل : نصف قاشق چایخوری
- نمک : ۱ و نیم قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
مراحل پخت
برای تهیه خرده نان های رویه :
- مرحله ۱
پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت ۱-۲ دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس آنها را کنار بگذارید .
تهیه پاستا و سس :
- مرحله ۱
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- مرحله ۲
بوته سیر را شسته و خشک کنید .(بوته باید کامل باشد).
- مرحله ۳
یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.
- مرحله ۴
بعد از پخت با فشار دست از قسمت پایینی بوته ، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.
- مرحله ۵
پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید.
- مرحله ۶
نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.
- مرحله ۷
یک ظرف کم عمق به اندازه ی ۳۲ * ۲۲ سانتی را با کره چرب کنید.
- مرحله ۸
کره را روی حرارت ذوب کرده و آرد را با کره تفت دهید.
- مرحله ۹
سپس سیر له شده را به آن اضافه نموده و مخلوط نمایید .
- مرحله ۱۰
حدود ۱تا ۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود .
- مرحله ۱۱
شیر را به آرد اضافه نموده به مدت ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید .
- مرحله ۱۲
سپس پنیرها ، پودر خردل ، نمک و فلفل را اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید.
- مرحله ۱۳
ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید
- مرحله ۱۴
سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده و خرده نان ها را رویش بپاشید
- مرحله ۱۵
در نهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.
دستور تکمیلی این غذا
- نان و پیازچه را به مدت ۲ دقیقه با کره تفت دهید.
- فر را قبل از درست کردن پاستا با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
- سیر را برای سوخاری کردن باید با پوست درون فویل بپیچید.
- می توانید هم از پاستا فرمی استفاده کنید و هم پاستا رشته ای.
- در صورت تمایل می توانید از مقداری مرغ هم برای روی پاستا استفاده کنید.