پاستا پنه با سس آرابیاتا
پاستا پنه با انواع مختلف سس و مواد دیگر قابل طبخ است. پاستا پنه با سس آرابیاتا غذایی ایتالیایی با طعمی تند است که سریع آماده می شود و طعم خوشایندی دارد. در این غذا می توان از جعفری یا ریحان خرد شده استفاده کرد و این به سلیقه شما بستگی دارد.طعم این غذا بینظیر است. آرابیاتا سسی رومی است که مواد تشکیل دهنده آن فلفل قرمز ،گوجه، سیر و روغن زیتون است. استفاده از ریحان در این سس اختیاری است و اصولا در آشپزی ایتالیایی از ریحان در این سس استفاده نمی شود. معنای کلمه آرابیاتا ،عصبانی است که به دلیل استفاده از فلفل قرمز تندی است که در این سس از آن استفاده می شود. این سس همراه با جعفری و پاستا سرو می شود. پاستای پنه یکی از انواع پاستای ایتالیایی است که لوله ای شکل و دو سر آن اریب است. پاستا یکی از غذاهای پرطرفداری است که علاوه بر خوشمزه بودن مفید نیز هست. پاستا حاوی میزان بالای املاح معدنی و ویتامین است و قند و چربی کمی دارد. پاستا یک ماده غذایی کم کالری است و بر خلاف تصور مصرف آن باعث چاقی و اضافه وزن نمی شود. همان طور که گفتیم در سس آرابیاتا از فلفل قرمز تند استفاده می شود. فلفل قرمز تند یا چیلی به دلیل دارا بودن کپسیوم که یک ماده شیمیایی بی بو و بدون مزه است طعم تندی دارد. جالب است بدانید که فلفل قرمز دارای خواص ضد التهابی است. هم چنین فلفل قرمز باعث جلوگیری از بروز زخم معده می شود هم چنین خواص ضد سرطانی داشته و دوستدار قلب و عروق است خاصیت ضد دیابتی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود باعث تسکین درد شده و کاهش دهنده سطح کلسترول خون است و کنترل کننده میزان تری گلیسیرید است و مانع از بروز لخته خون می شود. خطر بروز حمله قلبی و سکته را کاهش داده و بهبود دهنده جریان خون است.از انواع دیگر پاستا می توان به : اسپاگتی سوسیس ، ماکارونی ، ماکارونی و خامه و لازانیا اشاره کرد.
مواد لازم
- پاستا پنه: ۴۵۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۸۰۰ گرم(ریز خرد شده)
- سیر: ۳ حبه(ریز خرد شده)
- روغن زیتون: یک سوم پیمانه
- ریحان یا جعفری: یک چهارم پیمانه (ساطوری شده)
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
- فلفل قرمز(چیلی): به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا سیر را ۱ یا ۲ دقیقه در روغن تفت دهید.
- مرحله ۲
گوجه فرنگی ،نمک، فلفل و فلفل قرمز را به سیر اضافه کرده و خوب تفت دهید.
- مرحله ۳
در یک قابلمه آب به همراه نمک را روی حرارت قرار دهید.
- مرحله ۴
پس از جوش آمدن آب ،پاستا را داخل آن بریزید.
- مرحله ۵
پس از نرم شدن پاستا ،باید آن را آبکش کنید.
- مرحله ۶
مجددا پاستا را داخل قابلمه برگردانید و نصف سسی که آماده کرده اید را همراه با جعفری یا ریحان خرد شده روی آن بریزید.
- مرحله ۷
قابلمه را روی حرارت قرار داده و در همین حین به مدت ۱ تا ۲ دقیقه سس و پاستا را با هم مخلوط کنید.
- مرحله ۸
پاستا شما آماده است.
- مرحله ۹
آنرا داخل ظرف مناسب کشیده و روی آن را با باقیمانده سس یا پنیر پارمزان تزیین کنید.