پلو میگو با سیب زمینی
میگو یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی به حساب میاد. اما همیشه بعضی از ما از بوی ضخمش میترسیم و طرفش نمیریم … اما باور کنین اگه میگو رو درست طبخ کنین نه تنها از بوی ضخمش اثری بجا نمی مونه بلکه جزو اون دسته از مواد غذایی مورد علاقتون هم میشه
مواد لازم
- میگو : ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
- پیاز متوسط : ۳ عدد
- کشمش : ⅓ پیمانه
- برنج : ۲ پیمانه خیس کرده
- پودر لیمو عمانی : ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
- ادویه کاری : ۱ قاشق مربا خوری
- فلفل : ۱ قاشق چایخوری
- نمک : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
در ظرفی که برنج را دم می کنیم ایتدا سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده سرخ می کنیم.
- مرحله ۲
سپس سیب زمینی را در آورده پیازها را خرد کرده و تفت میدهیم.
- مرحله ۳
میگو را به پیاز اضافه کرده تا سرخ شود.
- مرحله ۴
سپس زردچوبه ، نمک ، فلفل و ادویه کاری را به مواد اضافه می کنیم.
- مرحله ۵
در آخر لیمو عمانی و کشمش را به مخلوط اضافه می کنیم.
- مرحله ۶
حال مواد را از قابلمه خارج کرده و به جای آن برنج را در قابلمه می ریزیم و مخلوط را در وسط برنج ریخته در قابلمه را می گذاریم تا غذا دم بکشد.