چیزکیک انار
چیز کیک انار دسری شیک و خوشمزه برای شب یلدا ست. این دسر را می تونین به صورت قالبی درست کنید و بعد برش بدین یا به صورت تک نفره تهیه کنید.این دسر برای مهمانیها مناسب است.
مواد لازم
- کره نرم به دمای محیط رسیده : ۱۰۰ گرم
- شکر قهوه ای : ½ پیمانه
- تخم مرغ : ۴ عدد
- آرد : ۱ و ¼ پیمانه
- پنیر خامه ای : ۲۲۰ گرم
- پودر شکر : ۱ و ¼ پیمانه + ۱/۴ پیمانه
- وانیل :۱ قاشق چای خوری
- خامه : ۴۰۰ گرم
- رنده پوست لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
- دانه انار : ۱ پیمانه
- آب انار : ۵۰۰ میلی لیتر
مراحل پخت
- مرحله ۱
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
- مرحله ۲
کره را بزنید تا نرم و کرم رنگ شود.
- مرحله ۳
¼ پیمانه از شکر قهوه ای را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود
- مرحله ۴
یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود آرد را اضافه کنید و بزنید تا کاملا مخلوط شود
- مرحله ۵
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده نیمی از آن را داخل پلاستیک داخل یخچال قراردهید.
- مرحله ۶
حلقه دور قالب کمربندی را بردارید و نیمه خارج از یخچال خمیر را کف آن پهن کرده در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
- مرحله ۷
پس از اینکه کاملا سرد شد حلقه دور قالب کمربندی را روی قالب گذاشته بقیه خمیر را از یخچال خارج کنید و دور کمربند قالب پرس کنید. میتوانید به کمک یه قاشق آن را خوب پرس کنید.
- مرحله ۸
در ظرفی پنیر خامه ای و پودر شکر را بزنید تا کاملا پوک و یک دست شود.
- مرحله ۹
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ مواد را در حد مخلوط شدن بزنید.
- مرحله ۱۰
وانیل را هم اضافه کنید.
- مرحله ۱۱
½ پیمانه خامه پوست لیمو ترش و ¾ پیمانه دانه انار را اضافه کنید مواد را داخل قالب روی کراست بریزید و داخل فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۱ ساعت بپزید .
- مرحله ۱۲
بقیه خامه را همراه بقیه شکر قهوه ای بزنید و روی چیز کیک ریخته دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بپزید سپس قالب را از فر خارج کرده پس از سرد شدن حلقه دور آن را جدا کنید و حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قراردهید.
- مرحله ۱۳
برای سس آب انار را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید . ¼ پیمانه شکر قهوه ای را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده به آب انار اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بجوشانید .
- مرحله ۱۴
پس از سرد شدن روی سس را با پلاستیک بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید.
- مرحله ۱۵
هنگام سرو نیمی از سس را روی چیز کیک ریخته دانه های انار را روی سس بریزید و بقیه سس را روی دانه های انار بریزید.