ژله لایه ای
ژله لایه ای یکی دیگر از انواع ژله هاست که معمولا برای مهمانی ها و مراسم خاص تهیه می شود.این ژله همانطور که از اسمش پیداست با چند لایه تهیه می شود. برای این کار می توانید از دو طعم ژله و یا حتی بیشتر نیز استفاده کنید این ژله هر چه تعداد رنگ در آن بیشتر باشد جذابیت بیشتری برای مهمانان خواهد داشت به علاوه اینکه طعم های بیشتری را نیز تجربه خواهند کرد.و اما به این نکته هم توجه داشته باشید که هر چه تعداد رنگ ها بیشتر باشد مسلماً زمان بیشتری را برای تهیه این ژله باید صرف کنید و لی نتیجه بسیار عالی به شما خواهد داد.این دسر برای تولد کودکان مناسب است.
همان طور که قبلا هم گفته بودیم ژله خاصیت های زیادی دارد در اینجا به مواردی دیگر از آن اشاره خواهیم کرد.یکی از مهمترین خصوصیات ژلاتین این است که در آن نه قند وجود دارد و نه چربی. این ماده خاصیت هضم بسیار بالایی دارد و با وجود انرژی کم در بسیاری از رژیمهای لاغری استفاده میشود. برخی فکر میکنند ژلاتین یک نوع افزودنی است درحالیکه ژلاتین خودش نوعی ماده غذایی است و در دسته افزودنیها قرار نمیگیرد. ژلاتین به سرعت جذب شده و اسیدآمینه لازم برای سوخت و ساز را فراهم میکند.ژلاتین ماده ای به نام گلیسین دارد که خواص ضد التهابی آن می تواند التهاب ناشی از عفونت ها را کاهش دهد و به ترمیم بافت های آسیب دیده کمک کند.ژلاتین در پیشگیری از خونریزی و عفونت های باکتریایی نیز مؤثر است.در صورت بروز اختلالات جریان خون و بیماری کبد، می تواند به روند بهبودی کمک کند.همچنین با دفع مواد سمی از سلول ها موجب تسریع پاکسازی کبد می شود.ژلاتین در برابر آرتریت و زخم معده نیز نقش محافظتی دارد. همان طور که می دانید ژله از ژلاتین تهیه می شود پس اگر در اینجا از خواص ژلاتین می گوییم در واقع همان ژله است با این تفاوت که ژلاتین زمانی که رنگهای خوراکی به آن اضافه می شود به ژله تغییر نام می دهد.
تهیه این ژله را برای روز ولنتاین یا سپندارمذگان خودمان به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم. و در ادمه شما را با طرز تهیه ژله خرده شیشه با قلب های رنگی برای آن شب خاص آشنا می کنیم.
مواد لازم
- ژله آلبالو : ۱ بسته
- ژله توت فرنگی : ۱ بسته
- ژله طالبی : ۱ بسته
- بستنی وانیلی : ۱ لیتر
- آب جوش : به مقدار لازم
- آب سرد : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا پودر ژله آلبالو را درون یک ظرف میریزیم و ۱ لیوان آب جوش را به آن اضافه میکنیم .( در ابتدای کار حتما قالب را چرب کنید.)
- مرحله ۲
دو دقیقه هم میزنیم تا ژله کاملا حل شود.
- مرحله ۳
سپس ۱ لیوان آب سرد میریزیم و سپس ۱/۳ ژله را درون ظرف میریزیم و به مدت یک ساعت درون یخچال می گذاریم.
پس از گرفتن ژله لایه اول مرحله بعد را شروع می کنیم.
- مرحله ۴
۱/۲ پودر توت فرنگی را با آب جوش ترکیب میکنیم و به خوبی هم میزنیم(بهتر است از روش بن ماری برای این کار استفاده کنید یعنی حرارت غیر مستقیم).
- مرحله ۵
سپس بستنی را به ژله اضافه میکنیم و روی ژله آلبالو میریزیم و درون فریزر به مدت ۱ ساعت می گذاریم تا کاملا خودش رو بگیرد.
- مرحله ۶
ژله طالبی را پس از گرفتن بستنی بر روی آن میریزیم و یک ساعت درون فریزر می گذاریم.
- مرحله ۷
پس از گرفتن ژله طالبی ، مراحل فوق را تکرار میکنیم یعنی ابتدا ژله آلبالو سپس بستنی و در انتها ژله آلبالو را اضافه میکنیم پس از گرفتن ژله به راحتی از ظرف جدا می شود .
- مرحله ۸
در صورت جدا نشدن از آب گرم استفاده میکنیم.
- مرحله ۹
ژله را به اندازه های دلخواه برش می دهیم.
- مرحله ۱۰
روی آن را به دلخواه با خامه آماده ویا بستنی ویا میوه تزئین میکنیم.
دستور تکمیلی این غذا
- برای تهیه این وع ژله شما می توانید سلیقه ای عمل کنید و از قلب های مختلف همانطور که در عکسها نشان داده شده است استفاده کنید.
- می توانید از اوانع ژله و در رنگهای مختلف استفاده کنید.
- تعداد طبقات این ژله بستگی به خودتان دارد.
- می توانید از انواع طعم های بستنی برای هماهنگ شدن با ژله ها استفاده کنید.
- حتما توجه داشته باشید قبل از استفاده قالب آن را چرب کنید.
- می توانید برای سریع تر شدن کار هر لایه را که درست کردید ظرف را در داخل فریزر قرار دهید.