کاری سبزیجات پاییزی

کاری سبزیجات پاییزی

خوردن غذاهای هندی‌ای همچون کاری سبزیجات پاییزی درست مثل شنا کردن در اقیانوس ادویه‌جات است. خوردنی های هندی فقط تند نیستند بلکه از انواع و اقسام طعم دهنده ها و ادویه ها هنگام تهیه این غذاهای خوشمزه و عجیب و غریب استفاده می شود. غذاهای هندی اغلب با برنج و ترشی و مقدار زیادی سبزیجات سرو می شوند. کاری سبزیجات پاییزی یا Autumn Vegetable Curry را هندی ها با سبزیجاتی همچون گل کلم، گوجه فرنگی، پیاز و گشنیز تهیه می کنند. مواد اولیه برای پختن این غذا را به سادگی می توانید پیدا کنید. این خورش با سبزیجات پخته می شود و در تهیه آن از روغن زیتون استفاده می شود پس یک غذای کاملا گیاهی و سالم است. هندی ها کاری سبزیجات پاییزی را با برنج سرو می کنند.میتوانید این غذا را خیلی تند مصرف نکنید.

کاری یک ادویه اصیل هندی است که کاربرد بسیاری دارد. در هندوستان انواع و اقسام خوراکی ها را با کاری درست می کنند. کاری مرغ، خورش کاری و پاوباجی و کاری سبزیجات از معروف ترین غذاهای هندی هستند که ماده اصلی آن ها کاری است. حتی خورش کاری سبزیجات نیز انواع مختلف و دستور پخت های متنوعی دارد. نوع دیگر کاری سبزیجات با کدو حلوایی، سیر، پیاز قرمز، رب گوجه، پاپریکا و دارچین و عصاره سبزیجات درست می شود.
طعم خورش کاری وابسته به نوع و میزان ادویه جاتی است که در آن استفاده می کنید. قِلق خورش کاری بعد از چند بار تهیه دستتان می آید و می توانید آن را تنها در چند دقیقه آماده کنید.
اگر عاشق غذاهای پر ادویه و آتشین هندی هستید به سایر دستور پخت های غذاهای هندی که در غذالند قرار دادیم سری بزنید. دستور تهیه املت هندی، سس ماست و تخم مرغ تند را از دست ندهید.

مواد لازم

  • روغن زیتون: یک و یک دوم قاشق چایخوری
  • سیب زمینی شیرین خرد شده: یک فنجان
  • گلچه گل کلم: یک فنجان
  • پیاز :یک چهارم فنجان
  • پودر ادویه کاری: دو قاشق چایخوری
  • آب سبزیجات:یک دوم فنجان
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • نخود آب کشیده و خشک شده: ۴۲۵ گرم
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده: ۴۱۰ گرم
  • گشنیز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده: یک دوم فنجان

مراحل پخت

  • مرحله ۱

    یک ماهی تابه بزرگ بردارید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

  •  مرحله ۲

    کمی روغن زیتون بریزید و سیب زمینی شیرین را سرخ کنید.

  •  مرحله ۳

    شعله گاز را کم کنید.

  •  مرحله ۴

    پیاز، گل کلم و پودر کاری را در ماهیتابه بریزید و به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید.

  •  مرحله ۵

    مواد را در حین سرخ کردن با هم مخلوط کنید.

  •  مرحله ۶

    آب سبزیجات، نمک، نخود و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تا جوش آمدن مخلوط صبر کنید.

  •  مرحله ۷

    در ماهیتابه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.

  •  مرحله ۸

    مخلوط را در حین جوشیدن هم بزنید.

  •  مرحله ۹

    سپس آن را با گشنیز و ماست چکیده سرو کنید.

  • زمان مهیا کردن:۱۵دقیقه

  • زمان پخت:۳۰دقیقه

  • زمان آماده سازی:۴۵دقیقه

  • مناسب برای:۴نفر

  • ملل:هندوستان

دستور تکمیلی این غذا

  • این غذا با سبزیجات پاییزی باکیفیت درست می شود و بسیار سالم است.
  • در این غذا حتما از سیب زمینی شیرین استفاده کنید. آن را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  • از ماست چکیده کم چرب برای تهیه کاری سبزیجات پاییزی استفاده کنید.
  • اگر آب سبزیجات در دسترس نبود می توانید از طعم دهنده سبزیجات قرص های مخصوص استفاده کنید.

مطالب مرتبط

دمی زردک (دمپختک)

دمی زردک (دمپختک)

خوراک شاهی پنیر

خوراک شاهی پنیر

آش قره قروت

آش آلو