کالجوش
کله جوش (کال جوش) از آن غذاهایی است که قدیمی ها آن را بهتر می شناسند. در روزگار فست فود و پیتزا کم کم طبخ این قبیل غذاها روبه فراموشی است.شاید خیال کنید این غذا که کلا فاقد گوشت است، هیچ ارزش غذایی ندارد اما بد نیست بدانید که کشک و گردوی آن کاملا مغذی است.
مواد لازم
- کشک مایع غلیظ : ۱ لیوان
- مغز گردو: ۲۰۰ گرم
- نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط : ۲ عدد
- زردچوبه : به مقدار بسیار کم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- روغن : ۱ قاشق غذاخوری
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا پیازها را سرخ کرده تفت می دهیم.
- مرحله ۲
کشک را با نصف لیوان آب مخلوط کرده تا مقداری رقیق شود.
- مرحله ۳
سپس زردچوبه و کشک را به پیاز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا جوش بیاید وغلیظ شود.
- مرحله ۴
گردوی کوبیده شده را همراه با نعنا خشک اضافه می کنیم.
- مرحله ۵
پس از ۲ دقیقه جوشیدن ، غذا آماده است.
- مرحله ۶
این غذا با نان مصرف می شود.