کاپ کیک گیلاس

کاپ کیک گیلاس

کاپ کیک گیلاس یک دسر مجلسی و فوق العاده می باشد که برای یک نفر در کپسول های کاغذی طبخ می شود. این کیک خوشمزه طعم عالی و متفاوتی دارد و می ‌توان گفت که همه افراد و به خصوص کودکان علاقه خاصی به آن دارند. معمولاً بعد از پخت و خنک شدن کاپ کیک ها می توانید با خامه فرم گرفته و یا شکلات رنده شده طعم آن را منحصر به فرد و خاص کنید و با قرار دادن یک گیلاس بر روی آن کاپ کیک خود را تزیین کنید.این دسر ظاهری زیبا دارد.

کاپ کیک گیلاس یکی از کاپ کیک های متفاوتی است که با روشی متفاوت از طبخ کاپ کیک های دیگر چون کاپ کیک آناناس و کاپ کیک شکلاتی درست می شود. این نوع کاپ کیک میوه‌ای علاوه بر ظاهر عالی و خوبی که دارد، بسیار خوشمزه و لذیذ نیز می ‌باشد. مزه ی میوه ای این کاپ کیک با ظاهر متفاوتش یک طعم کاملاً خوشمزه و دلخواه افراد را به وجود آورده است که همه افراد خواهان لذت بردن از طعم آن هستند.

کاپ کیک گیلاس بهترین خوراکی برای مهمانی های تابستان و عصرانه می باشد. می توانید در مهمانی های خود این نوع کاپ کیک لذیذ و خوشمزه را در زمان بسیار کمی آماده آماده کنید و به همراه یک فنجان چای از مهمان های خود پذیرایی کامل کنید.

از دیگر انواع کاپ کیک ها می توان به کاپ کیک ولنتاین و کاپ کیک هندوانه اشاره کرد.

مواد لازم

  • آرد: ۱ پیمانه
  • گیلاس: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: ۱ پیمانه
  • شکر: ۳ پیمانه
  • ماست: ۱ پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در یک ظرف بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با دور تند همزن مواد را خوب مخلوط کنید تا حالت کشدار بگیرد.

  •  مرحله ۲

    سپس روغن و ماست را جداگانه به ترتیب به ظرف اضافه و هر یک را ۱ دقیقه هم بزنید.

  •  مرحله ۳

    آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن، مواد را مخلوط کنید.

  •  مرحله ۴

    گیلاس ها را خرد کنید و ۱ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه و مخلوط کنید.

  •  مرحله ۵

    سپس گیلاس ها را به مایع کیک اضافه و با لیسک آن را مخلوط کنید.

  •  مرحله ۶

    حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از مایع کیک را درون کپسول ‌های کاغذی کاپ کیک بریزید. به گونه‌ای که سه چهارم حجم کپسول ها پر شود.

  •  مرحله ۷

    فر را در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و یک ربع صبر کنید تا گرم شود.

  •  مرحله ۸

    سپس دیس کاپ کیک ها را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا آماده شود.

  • زمان مهیا کردن:۳۰دقیقه

  • زمان پخت:۲۰دقیقه

  • زمان آماده سازی:۵۰دقیقه

  • مناسب برای:۴نفر

  • ملل:ایران

دستور تکمیلی این غذا

  • برای تهیه کاپ کیک گیلاس حتماً از ماست غلیظ و شیرین استفاده کنید. ماست ترش و رقیق طعم کاپ کیک را بد می کند.
  • می توانید به جای روغن مایع از کره نیز استفاده کنید. میزان کره مورد نیاز ۶۰ گرم می باشد.
  • گیلاس ها را خرد کنید و هسته آن را جدا کنید و با ۱ قاشق غذاخوری از آرد مخلوط کنید. چون باعث ته نشین نشدن گیلاس ها در زمان پخت می‌ شود.
  • می ‌توانید از کمپوت گیلاس نیز استفاده کنید. در این صورت حتماً آب گیلاس ها را کامل بگیرید.

مطالب مرتبط

املت گوشت و تخم مرغ

املت گوشت و تخم مرغ

تارت گردویی

تارت گردویی

نان رول دارچینی

نان رول دارچینی