کاچی
کشک از منابع بسیارخوب کلسیم می باشد و جایگزین خوبی برای شیر است.بهتر است از انواع کشک کم نمک استفاده شود که طعم شوری نداشته باشد.
مواد لازم
- بلغور ریز : ۱ پیمانه
- پیاز متوسط : ۳ عدد
- کشک : به مقدار لازم (بسته به ذائقه)
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
بلغور را شسته داخل آب می ریزیم و روی شعله گاز می گذاریم تا بپزد.
- مرحله ۲
پس از اینکه بلغور کمی پخت پیازها را پوست کنده همراه با نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم.
- مرحله ۳
پس از آنکه مواد کامل پخته شد از روی حرارت بر می داریم و کشک و روغن یا کره آب کرده را روی آن می ریزیم.
دستور تکمیلی این غذا
- بهتر است در انتها ،از انواع سالم تر روغن گیاهی مایع همچون روغن زیتون ، روغن کانولا و … را جایگزین کره نمایید.
- بهتر است از کشک کم چرب ، کم نمک و پاستوریزه استفاده شود.
- کشک از منابع بسیارخوب کلسیم می باشد و جایگزین خوبی برای شیر است.بهتر است از انواع کشک کم نمک استفاده شود.
- فلفل به عنوان چاشنی در تهیه غذا به کار می رود و به پیشگیری از بیماری دیابت کمک می تماید و به دلیل مقادیر زیاد پتاسیم در کنترل فشار خون نیز نقش موثری دارد.به علاوه دارای خاصیت افزایش دهندگی متابولیسم بوده برای افراد ی که تصمیم به لاغری دارند توصیه می شود.
- این غذا وعده مناسبی برای شام است.
- در ماه رمضان هم وعده افطاری مناسبی می باشد.