کاچی
این غذا به علت وجود تخم مرغ ، منبع خوبی از پروتئین محسوب می شود.فسفر موجود در ان برای رشد بهتر وسلامی استخوان های بدن موثر است.این دسر یک غذای کامل محسوب میشود.
مواد لازم
- پیاز متوسط : ۱ عدد
- آرد گندم : ۸ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : ۴ عدد
- نمک : به میزان لازم
- زردچوبه : به میزان لازم
- قارا(قره قروت ) : به میزان لازم
- روغن یا کره : ۴ قاشق غذاخوری
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا پیاز را خرد کرده با روغن تفت می دهیم . در حین تفت دادن نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.
- مرحله ۲
سپس ۲ لیوان آب داخل قابلمه ریخته روی شعله می گذاریم تا جوش آید.
- مرحله ۳
آرد را با ۱ لیوان آب سرد حل کرده به آب در حال جوش اضافه می کنیم.
- مرحله ۴
سپس تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی ریخته خوب هم میزنیم و به قابلمه در حال جوش اضافه می کنیم( می توان تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرد).۵ دقیقه بعد غذا آماده است.
- مرحله ۵
در صورت تمایل می توانید آن را با قرا (قره قروت) مصرف نمایید.