مواد لازم
- گوشت : ۵۰۰ گرم
- برنج : ⅕ پیمانه
- روغن : ۱ پیمانه
- آرد : ۱ پیمانه
- تخم مرغ : ۲ عدد
- پیاز : ۲ عدد
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم .
- مرحله ۲
سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم .
- مرحله ۳
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم.
- مرحله ۴
روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم .
- مرحله ۵
در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.
دستور تکمیلی این غذا
- برای سرخ کردن بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
- این غذا را با نان سرو کنید.
- این غذا وعده مناسبی برای شام می باشد.
- در ماه رمضان این غذا برای افطار مناسب است.
- این غذا ۴۰% انرژی ، ۶۵% پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند.
- ۳۵% آهن ، ۴۰% روی و ⅓ اسیدفولیک و سلنیم و مس مورد نیاز بدن را فراهم می کند.
- تامین نسبی ویتامین های خانواده B خصوصا ویتامین B3 از دیگر خصوصیت این غذاست.