کله جوش
گنجاندن کله جوش در برنامه غذایی خانواده در درازمدت می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کند و به رشد و نمو کودکان و تشکیل استخوان های آنها کمک کند.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
- گردو : ۱۰ عدد
- کشک : ۲۰۰ گرم
- آرد : ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط : ۲ عدد
- نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری
- آب : ۴ لیوان
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید.
- مرحله ۲
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود.
- مرحله ۳
سپس مغز گردو ها را خرد کنید و یه پیاز داغ اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا گردو ها نیز نرم شود.
- مرحله ۴
گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید.
- مرحله ۵
سپس گوشت قلقلی ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
- مرحله ۶
قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون آن ۴ لیوان آب بریزید.
- مرحله ۷
سپس آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید.
- مرحله ۸
پس از اینکه آب به جوش آمد کشک را اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
- مرحله ۹
پس از ۱۰ دقیقه که مواد جوشید می توانید پیاز داغ ، مغز گردو ها و گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه می کنیم.
- مرحله ۱۰
در انتها نعنا را می ریزیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه دیگر مواد بجوشد.
- مرحله ۱۱
در آخر غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسبی سرو می کنیم.