کیوسکی مرغ
کیوسکی مرغ یک غذای روسی، لهستانی و اکراینی است که با سینه یا فیله مرغ تهیه می شود.
کشور لهستان در شمال دریای بالتیک قرار دارد این کشور دارای آثار تاریخی بسیار ارزشمندی است که هنوز هم مورد تأیید تاریخ نویسان بزرگ قرار گرفته است.
کیوسکی مرغ یک نوع مرغ سوخاری است که با استفاده از آرد سوخاری، آرد سفید و تخم مرغ درست می شود. تفاوت اصلی این غذا با مرغ سوخاری معمولی در مواد میانی مرغ است. معمولا از جعفری، کره و پنیر پیتزا برای پر کردن میان کیوسکی مرغ استفاده می شود.برای بهتر شدن ظاهر این غذا می توانید از گوشت سینه مرغ که استخوان آن کاملا جدا شده و فقط کتف آن به گوشت چسبیده است استفاده کنید. با سینه مرغ بی استخوان یا فیله مرغ نیز می توانید کیوسکی خود را تهیه کنید.
در تهیه این خوراک می توانید به جای استفاده از نمک از سس سویا برای مزه دار کردن غذا استفاده کنید.
به مواد میانی کیوسکی می توانید کره و فلفل دلمه ای نیز بیفزایید.
برای جلوگیری از وا رفتن کیوسکی در حین سرخ شدن حتما آن را در مدت زمان های گفته شد در یخچال و فریزر قرار دهید.
کیوسکی را روی شعله ملایم سرخ کنید تا کاملا سوخاری و مغز پخت شود.
پس از سرخ کردن کیوسکی آن را از روغن در آورده و روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کیوسکی مرغ را همراه با سیب زمینی سرخ شده یا پوره سیب زمینی و سالاد یونانی و سالاد خرچنگ (که یک سالاد روسی است) سرو کنید.
از غذاهای معروف اروپای شرقی به ویژه آشپزی روسی می توانیم به ماشروم جولیان، واتروشکا، پلمنی، پیراشکی روسی و… اشاره کرد. دستور تهیه تمام این غذاهای خوشمزه در سایت غذالند قرار داده شده است.
مواد لازم
- سینه مرغ : ۱ عدد
- پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری
- جعفری خورد کرده : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : ۱ عدد
- آرد سفید : به مقدار لازم
- آرد سوخاری : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- ادویه دلخواه : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا سینه مرغ را از وسط باز کنید.
- مرحله ۲
سپس آن را با یک گوشت کوب به آرامی بکوبید تا بازتر و نازک تر شود.
- مرحله ۳
به هر دو طرف مرغ نمک، فلفل و آویشن و فلفل پاپریکا بزنید.
- مرحله ۴
مرغ را در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد.
- مرحله ۵
روی یک سلفون جعفری های خرد شده را با پنیر پیتزا مخلوط کرده و کمی با هم ورز دهید.
- مرحله ۶
مواد را بوسیله سلفون لوله کرده و سفت بپیچانید.
- مرحله ۷
سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر نگهداری کنید.
- مرحله ۸
مرغ را از یخچال در بیاورید و روی یک سلفون قرار دهید.
- مرحله ۹
مواد میانی (جعفری و پنیر پیتزا) را از فریزر دربیاورید و سلفون را باز کنید و مواد را در وسط مرغ قرار دهید.
- مرحله ۱۰
مرغ را آرام و با دقت رول کنید.
- مرحله ۱۱
سلفون را نیز دور آن بپیچید و برای ۱ ساعت مجدد داخل فریزر قرار دهید.
- مرحله ۱۲
این کار به منسجم ماندن مواد در حین سرخ شدن کمک می کند.
- مرحله ۱۳
یک تخم مرغ بشکنید و زرده و سفیده آن را با یکدیگر مخلوط کنید.
- مرحله ۱۴
سپس مرغ را از فریزر در آورده و به تخم مرغ آغشته کنید.
- مرحله ۱۵
بعد آن را درون آرد سفید قرار داده، مجددا به تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته کنید.
- مرحله ۱۶
برای اطمینان از وا نرفتن مواد میانی مرغ در حین سرخ شدن سر و ته مرغ را با خلال های چوبی محکم کنید.
- مرحله ۱۷
درون تابه روغن بریزید و تا داغ شدن آن صبر کنید.
- مرحله ۱۸
سپس کیوسکی را درون آن قرار دهید.
- مرحله ۱۹
کیوسکی را با دمای ملایم سوخاری کنید که کاملا مغز پخت شود.
دستور تکمیلی این غذا
- اگر نمی خواهید کیوسکی مرغ زیاد چرب شود کره را از مواد میانی غذا حذف کنید.
- کیوسکی یک غذای نسبتا پر کالری است بهتر است آن را به عنوان ناهار و به مقدار کم نوش جان کنید.
- این غذای خوشمزه را می توانید در مهمانی ها و تولدها نیز سرو کنید.