کیک بلک فارست

کیک بلک فارست

کیک بلک فارست (Cake Black Forest) یا کیک جنگل سیاه یکی از کیک های خوشمزه و معروف کشور آلمان می باشد. این کیک از چند لایه شکلات و خامه تشکیل شده است که البته فرم خاص آن طرفداران زیادی نیز دارد. تمام افرادی که عاشق خامه و شکلات هستند، حتماً باید این کیک آلمانی را یک بار هم که شده امتحان کنند. تزیین کیک بلک فارست نیز بسیار خاص و محبوب است و شکلات رنده شده بر روی کیک هر کسی را وسوسه می کند.طعم این دسر بینظیر است.

کیک خوشمزه بلک فارست به عنوان کیک تولد و به خصوص برای مهمانی های عصرانه بسیار مناسب و دلپذیر است. می توانید در جشن ها و اعیادی که نزدیک است این کیک خوشمزه و شیک را درست کنید و اعضای خانواده خود را حسابی سوپرایز کنید. برای تزیین این کیک معمولاً از گیلاس استفاده می شود. اگر در زمان تهیه این کیک، گیلاس تازه نوبرانه بود، حتماً پیشنهاد می‌کنیم که کیک را با گیلاس تازه درست کنید. اما اگر فصل میوه گیلاس نبود، می توانید از کمپوت گیلاس نیز استفاده کنید.

این کیک اصلالتا بر میگردد به جنوب آلمان و تشکیل شده از لایه هایی از کیک شکلاتی و خامه فرم گرفته و گیلاس. البته روی کیک هم با خامه پوشیده شده است و روی آن با شکلات رنده شده و آلبالوی مارسکینو تزئین میشود. این کیک شکلاتی به دلیل داشتن گیلاس و شراب گیلاس با نام Kirschwasser یک طعم بسیار ویژه ای دارد. خب البته ما که از الکل در کیکمان استفاده نمیکنیم ولی همون گیلاسی هم که بین لایه های کیک به کار میرود باعث میشود که طعم خاصی بگیرد و از همین الان باید گفت که ممکن است بعضی ها طعمش را نپسندند. تاریخ دانان معتقدند که این کیک در قرن ۱۶ در منطقه ” بلک فارست ” Der Schwarzwald واقع در جنوب غربی آلمان به وجود آمده است.

از دیگر کیک های خوشمزه می توان به کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی، پنکیک آلمانی، کیک مارمالاد، کیک انجیر، کیک خیس شکلاتی و کیک تمشک اشاره کرد.

مواد لازم

  • آرد سفید: ۱۶۰ گرم
  • روغن مایع: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • شیر: یک لیوان متوسط
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر کاکائو: ۲ پیمانه
  • وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب جوش : ۲ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
  • کمپوت‌ گیلاس: ۱ قوطی
  • خامه قنادی : به مقدار لازم

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

  •  مرحله ۲

    کف ۲ قالب کیک هم اندازه را چرب کنید و کمی آرد در قالب بریزید و خوب بچرخانید تا همه جای قالب پخش شود.

  •  مرحله ۳

    آرد، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید.

  •  مرحله ۴

    سپس شیر، تخم مرغ ها، روغن و وانیل را نیز به ظرف بالا اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

  •  مرحله ۵

    آب جوش را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایع رقیقی به وجود آید.

  •  مرحله ۶

    مایع کیک را به صورت مساوی در ۲ قالب کیک بریزید.

  •  مرحله ۷

    سپس ۲ قالب کیک را به مدت زمان ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.

  •  مرحله ۸

    بعد از پختن، کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شوند.

  •  مرحله ۹

    بر روی یکی از کیک ها مقداری گیلاس و آب آن را بریزید و به صورت یکسان بر روی سطح کیک صاف کنید.

  •  مرحله ۱۰

    سپس کمی خامه بر روی گیلاس ها بریزید و کامل سطح کیک اول را با خامه بپوشانید.

  •  مرحله ۱۱

    کیک دوم را بر روی کیک خامه دار بگذارید و بر روی این کیک نیز خامه بریزید و سطح آن را کاملاً بپوشانید.

  •  مرحله ۱۲

    کمی شکلات رنده کنید و بر روی کیک خامه دار و دیواره های کیک بریزید و روی آن را با گیلاس نیز می توانید تزیین کنید.

  •  مرحله ۱۳

    در این مرحله کیک شما اماده است.بهتر است که کیک برای دو ساعت داخل یخچال قرار بگیرد تا خوب فرم بگیرد و سپس سرو شود.

  • زمان مهیا کردن:۳۰دقیقه

  • زمان پخت:۳۰دقیقه

  • زمان آماده سازی:۱ساعت

  • مناسب برای:۴نفر

  • ملل:آلمان

دستور تکمیلی این غذا

  • اگر قالب کیک شما نچسب نیست، بهتر است که حتماً کاغذ روغنی در کف قالب قرار دهید.
  • اگر ۲ قالب کیک هم اندازه ندارید، می توانید در یک قالب ۲ بار مایع کیک را جداگانه بریزید و در فر بگذارید.
  • می توانید شکلات ها را با پوست کن رنده کنید و شکل دهید.
  • شما می توانید روی کیک را با گیلاس تزیین کنید‌.
  • فر را ۱۵ دقیقه قبل از پخت کیک روشن کنید.
  • باید برای این کیک از خامه قنادی استفاده کنید تا کیک خوشمزه ای داشته باشید.

مطالب مرتبط

مسقطی

مسقطی

کلوچه آویشن

کلوچه آویشن

نان چای قزوین

نان چای قزوین