کیک تمشک
انواع کیک ها در میان مردم از جایگاه ویژه ای برخوردارند. به طوری که شاید در هر خانه ای یک نوع کیک بتوان یافت کرد. کیک تمشک یکی از خوشمزه ترین کیک ها است که طرفداران مخصوص به خود را دارد. همانطور که می دانید میوه تمشک خود به تنهایی طعم دلپذیری دارد در نتیجه، کیک آن نیز از جاذبه ی خاصی برخوردار است. طعم کیک تمشک نسبت به دیگر کیک ها دارای مزه ای متفاوت می باشد. مواد لازم برای تهیه این کیک کم و به راحتی قابل تهیه است. زمان آماده سازی آن نیز مانند دیگر کیک ها می باشد که در ادامه به توضیح آن می پردازیم. شما حتی می توانید به تنهایی از تمشک به عنوان یک دسر خوشمزه نیز استفاده کنید. کیک تمشک نیز همانند دسر خودش دارای طعمی دلپذیر و عالی می باشد. از کیک تمشک می توانید به عنوان یک عصرانه در کنار قهوه و یا چای استفاده کنید و از آن لذت ببرید حتی در لیست دسر خود نیز می توانید آن را جای دهید.طعم این دسر بینظیر است.
تمشک مورد استفاده در این کیک دارای ظاهری مانند شاه توت و توت فرنگی می باشد. همچنین دارای رنگ های زرد و قرمز مایل به سیاه می باشد. طعم این میوه ترش است که مناسب با بیشتر ذائقه ها می باشد. از تمشک می توانید در کمپوت ها، دسرها و کیک ها استفاده کنید و به دو صورت پخته و خام قابل مصرف می باشد. بوته تمشک بیشتر به صورت وحشی است ولی امروزه خود مردم در مناطق گرم ومرطوب نیز می کارند و بیشتر در فصول تابستان قابل کشت می باشد. اگر شما بتوانید از نوع وحشی آن در پخت کیک استفاده کنید طعم کیک تمشک خاص و بی نظیر می شود و اگر بتوانید از رنگ قرمز آن استفاده کنید باعث خوش رنگ شدن کیک شما نیز می گردد و ظاهری زیبا خلق می کند. در ادامه با مواد لازم و دستور پخت این کیک خوشمزه با ما همراه باشید.از انواع دیگر کیک می توان به : کیک پرتقال ، کیک هندوانه ، کیک قرمز مخملی و کیک موز با کرم پنیر اشاره کرد.
مواد لازم
- آرد : ۲/۵ پیمانه
- کره نرم شده : ۱۵۰ گرم
- شکر : یک پیمانه
- تمشک : ۶۰ گرم
- تخم مرغ : ۴عدد
- شیر : ۲/۳پیمانه
- بیکینگ پودر : ۱۵گرم
مراحل پخت
- مرحله ۱
تمشک ها را با ۱ قاشق پودر شکر مخلوط کنید و بگذارید کنار.
- مرحله ۲
کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
- مرحله ۳
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
- مرحله ۴
سپس زرد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- مرحله ۵
شیر را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله ۶
آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم زنید.
- مرحله ۷
سفیده تخم مرغ را جداگانه با همزن بزنید تا فرم بگیرد و به رنگ سفید در آید. (یعنی آنقدر سفت شود که همانند کف شود و اگر ظرف را برگرداندید بیرون نریزد.)
- مرحله ۸
در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و دورانی هم بزنید.
- مرحله ۹
مواد بدست آمده را درون قالب بریزید و تمشک ها را روی مواد بریزید.
- مرحله ۱۰
قالب را داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید تا کیک حاضر شود.
دستور تکمیلی این غذا
- برای تزئین کیک تمشک می توانید از خامه فرم گرفته و پودر قند استفاده کنید.
- تمشک را حتما در مرحله آخر به مواد اضافه کنید و آب اضافه آن را بگیرید.
- پس از ۲۰ دقیقه می توانید دری فر باز کنید و پف آن را ببینید .ولی قبل از آن هرگز درب فر را باز نکنید.
- قبل از ریختن مایع داخل قالب حتما آن را با کره یا روغن مایع خوب چرب کنید.
- پس از حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید اگر به خلال دندان چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است.