کیک خیس شکلاتی
کیک خیس شکلاتی یکی از نرم و لطیف ترین کیک هایی است که می توان از آن نام برد. این دسر طعمی بینظیر دارد.پخت آن نیاز به مهارت های خاص آشپزی نداشته و به راحتی می توان آن را در منزل پخت. برای تهیه این کیک و هم چنین آماده سازی رویه کاکائویی این کیک روش های مختلفی وجود دارد مثلا به جای کرم کاکائویی از گاناش شکلاتی استفاده کرد. در این دستور از شیر و شکر و پودر کاکائو استفاده شده که شما می توانید به جای شکر، پودر قند و کره و وانیل را جایگزین کنید. البته همه این ها بستگی به ذائقه شما و مواد موجود در منزلتان دارد. ولی در هر صورتی هم که این رویه کاکائویی را درست کنید باز هم از لطافت و خوشمزگی این کیک چیزی کم نخواهد شد. تنها کافی است یک کیک کاکائویی ساده بپزید و رویه آن را با این کرم های کاکائویی و کمی ترافل تزیین کنید. تنها تفاوتی که ما بین طعم گاناش با طعم کرم کاکائویی وجود دارد این است که گاناش طعم شکلات بیشتری به شما خواهد داد. اگر می خواهید جذابیت را هم با این کیک تلفیق کنید می توانید بعد از پخته شدن کیک و خارج کردن از فر و در نهایت خنک شدن آن، کیک را از وسط با یک چاقوی بلند آشپزی برش دهید و کرم کاکائویی در بین دو لایه کیک هم بمالید و سپس رویه بالایی کیک را بر روی کرم قرار داده و بر روی لایه بالایی هم از کرم کاکائویی بمالید. در صورتی که تمایل دارید از گاناش به عنوان رویه شکلاتی استفاده کنید لازم نیست منتظر خنک شدن آن بمانید چون باید گاناش به صورت گرم بر روی کیک پخش شود. دقت کنید چه برای تهیه کرم کاکائویی و چه گاناش باید از همزن با سرعت بالا برای مخلوط کردن مواد استفاده شود.
از انواع دیگر کیک می توان به : کیک خیس پرتقالی ، کیک کاکائو ، کیک قرمز مخملی و کیک موز اشاره کرد.
مواد لازم
- آرد : ۲ پیمانه
- تخم مرغ : ۳ عدد
- روغن : نصف پیمانه
- وانیل :۱/۴قاشق چای خوری
- شکر : ۱/۵پیمانه
- شیر : ۱/۵پیمانه
- پکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو : ۴ قاشق غذا خوری
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا در یک ظرف شیر، شکر، پودر کاکائو را کاملا با هم مخلوط کرده و به میزان یک پیمانه از ترکیب حاصله را برداشته و کنار می گذاریم.
- مرحله ۲
تخم مرغ ها را به باقی مانده مواد اضافه کرده و هم می زنیم.
- مرحله ۳
سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم.
- مرحله ۴
از قبل آرد را الک کرده و به همراه وانیل و پکینگ پودر به بقیه مواد اضافه می کنیم.
- مرحله ۵
مایع کیک آماده شده را در قالب کیک چرب کرده می ریزیم و به فر انتقال می دهیم.
- مرحله ۶
بعد از پخته شدن و خارج کردن کیک از فر اجازه می دهیم خنک شوند .
- مرحله ۷
در نهایت مایه یی را که در بالا کنار گذاشته بودیم بر روی کیک ریخته و آن را در یخچال می گذاریم تا خودش را ببندد.
دستور تکمیلی این غذا
- قالب فر را در فری که قبلا با درجه حرارت ۱۸۵ درجه روشن کرده ایم قرار می دهیم.
- حتما قبل از اینکه مایع کیک را در قالب بریزید آن را خوب چرب کنید و آرد به مقدار کم بپاشید تا کیک راحت در بیاید.
- پس از انکه سس را روی کیک ریختید داخل یخچال قرار دهید تا خوب به خورد کیک برود.