کیک وانیلی با کرم فندق

کیک وانیلی با کرم فندق

کیک وانیلی با کرم فندق، یک کیک خوشمزه با طعم بسیار عالی می باشد که می توانید در هر روزی آن را در منزل طبخ کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه این کیک ساده و در دسترس می باشد و خاص هر فصل نیست. بنابراین می توانید به راحتی این کیک را برای خانواده خود آماده کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید‌.طعمی متفاوت و بینظیر.
کیک وانیلی با کرم فندق، کیک خوشمزه و پرملات اما پرکالری است. پس حتما در میزان مصرف آن احتیاط را مدنظر داشته باشید چرا که مصرف مداوم و طولانی مدت آن باعث چاقی خواهد شد. این کیک با کرم فندق شکلاتی پوشیده می شود که طعم متفاوت و فوق العاده ای را خواهد گرفت.
کیک وانیلی با کرم فندق را هم می توانید برای جشن ها و مناسبت های خانوادگی تهیه کنید و یک پذیرایی عالی از مهمان هایتان داشته باشید و هم می توانید در میان وعده ‌ها و عصرانه های شخصی خود با یک قهوه بسیار دلچسب از خود پذیرایی کنید. توصیه می کنیم که حتما این کیک را در منزل آماده کنید و طعم عالی کرم فندق آن را تجربه کنید تا همیشه در ذهنتان ثبت شود.

از انواع دیگر کیک های خوشمزه می توان به کیک کاکائویی آلبالویی، کیک ارده، کیک ماست، کیک گردو و بادام، کیک تمشک،کیک ایتالیایی و کیک شکلاتی اشاره کرد.

مواد لازم

  • آرد: ۵/۱ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • روغن مایع: ۱ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • وانیل خالص: نصف قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • شکلات تیره و شیرین: ۱۲۰ گرم
  • شیر: نصف پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: ۲۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • فندق خرد شده: ۵۰ گرم

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    تخم مرغ ها و وانیل را در یک ظرف ریخته و به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط کنید.

  •  مرحله ۲

    سپس شکر را کم کم به مخلوط اضافه و هم بزنید.

  •  مرحله ۳

    مواد شیر و روغن مایع را نیز به ظرف اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

  •  مرحله ۴

    آرد و بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.

  •  مرحله ۵

    قالب کیک را کمی چرب کنید و مواد کیک را درون آن بریزید.

  •  مرحله ۶

    فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ربع صبر کنید تا گرم شود.

  •  مرحله ۷

    قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

  •  مرحله ۸

    برای تهیه کرم فندق نیز که مواد را جداگانه در ادامه آورده ایم، باید ابتدا شکلات شیرین را در این ظرف جداگانه ذوب کنید.

  •  مرحله ۹

    سپس تمام مواد شیر، نشاسته ذرت، زرده تخم‌مرغ، شکر، خامه صبحانه و فندق خرد شده را در این ظرف جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.

  •  مرحله ۱۰

    ظرف مواد را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از این که کمی گرم شد، شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید.

  •  مرحله ۱۱

    مواد را مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.

  •  مرحله ۱۲

    بعد از آماده شدن کرم فندق آن را بر روی کیک بریزید و میل کنید.

  • زمان مهیا کردن:۳۰دقیقه

  • زمان پخت:۵۵دقیقه

  • زمان آماده سازی:۱ساعت ۲۵دقیقه

  • مناسب برای:۶نفر

  • ملل:ایران

دستور تکمیلی این غذا

  • برای تهیه کیک وانیلی با کرم فندق، حتماً شیر باید ولرم، نه خیلی گرم و نه خیلی سرد، باشد تا مواد کیک خمیر نشود.
  • زمانی که کرم فندق را آماده می ‌کنید حتماً حرارت را ملایم و کم کنید، چون مواد اصلاً نباید بجوشد و در حرارت زیاد باشد.
  • می توانید روی کیک را با انواع میوه و شکلات رنده شده تزئین کنید.

مطالب مرتبط

تیرامیسو

تیرامیسو

کمپوت آلبالو

کمپوت آلبالو

کیک وانیلی با کرم فندق
۰ پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

۱۲ − هفت =