یارمه پلو
یکی از مهم ترین غذاهای سنتی قمی که مزه بسیار خوشمزه و منحصر به فردی داردیارمه پلو است .یارمه پلو از غذاهای گیاهی و محلی و قدیمی ایرانی است که این غذای سالم میتواند از غذاهای مناسب برای افرادی باشد که در رژیم غذای خود از پروتیئن های حیوانی استفاده نمیکنند وهمچنین این پلو به دلیل داشتن ماش در دستور این غذا و دارا بودن مقدار قابل توجهی ویتامین Aو D میتواند وعده مناسبی برای زنان باردار به حساب بیایید.
مواد لازم
- گندم پوست کنده (یارمه) : نصف پیمانه
- ماش : ۱ پیمانه
- پیاز متوسط : ۱ عدد
- برنج : ۲ پیمانه
- فلفل : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
گندم را از قبل پخته و پوست می گیریم.
- مرحله ۲
سپس گندم را به همراه ماش می گذاریم تا خوب پخته شود.
- مرحله ۳
پیاز تفت داده شده ، فلفل ، نمک ، زردچوبه و برنج را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب دم بکشد.